Ödåkra läkargrupp

På Ödåkra läkargrupp kan vi erbjuda dig som patient tillgång till familjeläkare, BVC, distriktssköterskemottagning och företagshälsovård. På vår specialtmottagning kan du få hjälp med frågor som rör diabetes, övervikt, astma, högt blodtryck, rökavvänjning, KBT och arbetsterapi. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig på våra olika mottagningar.

Vi tar främst emot patienter från Helsingborgsområdet men du kan även välja oss om du bor på andra ställen i Skåne.
Ödåkra läkargrupp finns i trevliga och ombonade lokaler på Väla norra i Helsingborg, bara ett stenkast från Väla centrum. Karta och vägbeskrivning hittar du här till höger.

Logga_miljcertifieringVi arbetar aktivt med miljöfrågorna och är miljöcertifierade enligt ISO-standard.

Genom ett aktivt och förebyggande arbete skall Ödåkra läkargrupp bidra till en god miljö och bättre hälsa för sina besökare. I ett hållbart samhälle samspelar de ekonomiska, sociala och miljöinriktade målen.

Vår gemensamma strävan ska vara att förebygga föroreningar för att minska våra utsläpp till luft, mark och vatten.

Vi skall även ta hänsyn till arbetsmiljö-, kvalitets- och säkerhetsaspekter för att kunna åstadkomma en helhetssyn i vårt arbete mot hållbar utveckling. I vårt praktiska miljöarbete deltar alla medarbetare.

Patientsäkerhetsberättelse

Patientsäkerhetsberättelsen är skriven så att du som medborgare ska kunna få en inblick i hur vi arbetar med ständiga förbättringar för att göra vården så bra som möjligt. Läs dokumentet i sin helhet.